Home | Andersabstract

Nieuws

Nominatie Palm Art Award 2017

Dit jaar ben ik voor de derde keer genomineerd voor de Palm Art Award, een internationale prijs. Eind december worden de winnaars bekend gemaakt.

Nieuw werk bij De Verdraagzaamheid

Vanaf 13 april hangt er een nieuw schilderij bij De Verdraagzaamheid. Het vorige is verkocht! Dit is het eerste werk van een nieuwe serie, nieuwsgierig? Ga een kijkje nemen en drink een kopje koffie..

BKR gast expositie 2017

17/18 en 24/25 juni 2017 sta ik als gast van kunstenares Anja van Schijndel, met nieuw werk in de St.Maartens kerk van Zaltbommel. De Bommelse Kunst Route is al jaren een begrip en ik vind het leuk om weer mee te doen.

Meer info: www.bommelsekunstroute.nl

Kunst, Kiezel en Klei 2017

2/3 en 9/10 september doe ik mee aan de kunstroute KKK van Zaltbommel. Mijn werk zal te zien zijn bij restaurant De Verdraagzaamheid aan de Waalkade in Zaltbommel. Wat extra leuk is , is dat mijn werk is gekozen voor op de poster dit jaar. Dank daarvoor.

Zien we elkaar daar?

The Colorfield Performance 2018

Het duurt nog even maar ik ga meewerken aan een Land-Art project ter ere van Leeuwarden, Europese culturele hoofdstad 2018. Kunstenaar Dirk Hakze organiseert dit geweldige project. Alle deelnemende kunstenaars beschilderen life, in de buitenlucht een doek van 120-120cm. het totaal beeld zal overweldigend zijn want het zijn 2018 doeken. bekijk de website van Dirk Hakze voor meer info.

Kunst bij De Verdraagzaamheid

Sinds half mei hangt er een schilderij van mij bij Grand cafe De Verdraagzaamheid te Zaltbommel. Eigenaar Anthony Blom had een opdracht gegeven voor een werk van 100-100cm. Het hangt er prachtig.

Expositie R&G Gallery, Waalwijk

Tot 22 januari is nieuw werk van mij te zien tijdens de expositie Art4you in de R&G Art Gallery. Eerste Zeine 86 in Waalwijk. Er is ook werk te zien van oa. Anja van Schijndel, Christa van Alphen, Bert Verspoor en Robert Doesburg. Zeer de moeite waard....

Palm Award 2015

Mijn werk was in 2015 genomineerd voor de Palm Award Ik ben blij met deze nominatie. De winnaars zijn inmiddels bekend. Prachtig werk.

Huurkoop bij WatLetJeNu

Vanaf oktober 2015 hangen er 3 grote schilderijen in de prachtige ruimtes van WatLetJeNu. Deze ruimtes worden bijvoorbeeld gebruikt als cursus of vergader ruimte. Boschstraat 18 in Zaltbommel. Er is gekozen voor huur koop. 

Lid van Stichting Kubra

Vanaf januari 2016 ben ik lid van Kubra. Na een succesvolle ballotage hoor ik bij deze groep kunstenaars. Ik verheug me op de samenwerking en het ontmoeten van nieuwe kunstvrienden.